Στ. Αγγελούδης: Σε έναν μήνα θα είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση με τα σκουπίδια- Κλήσεις στα δίκυκλα που είναι πάνω στα πεζοδρόμια

“Το θέμα των σκουπιδιών στη Θεσσαλονίκη είναι μία υγειονομική βόμβα που προκαλεί θλίψη”, τόνισε ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, που παραχώρησε στην εκπομπή “Τριτολογίες” στο ERTNEWS και τη δημοσιογράφο Σύνθια Σάπικα.

Σύμφωνα με τον κ. Αγγελούδη, “είναι σαφές ότι υπάρχει μεγάλη ευθύνη στον δήμο, η οποία επιτείνεται ως προς το αποτέλεσμα, από το γεγονός ότι δεν έχουμε μία εγκράτεια και μία παιδεία ως πολίτες, ενώ τη μεγάλη ευθύνη για την αποκομιδή την έχει η εκάστοτε δημοτική αρχή.”

Όπως υποσχέθηκε ο δήμαρχος, σε έναν μήνα η κατάσταση θα είναι πολύ καλύτερη με τα σκουπίδια στην πόλη, ενώ έχουν μπει μπροστά πάρα πολλά ικανά στελέχη, τα οποία θα ασχοληθούν με ένα δύσκολο πρόβλημα, με την έννοια ότι πρώτα πρέπει να γίνουν όλα αυτά που πρέπει μέχρι να βρεθεί η τελική λύση.

Σε ό,τι αφορά τα μηχανάκια που είναι σταθμευμένα στα πεζοδρόμια αλλά και αυτούς που έχουν αντικαταστήσει τον δρόμο με το πεζοδρόμιο, υποσχέθηκε ότι δεν θα υπάρξει δίκυκλο, το οποίο θα είναι πάνω στο πεζοδρόμιο και δεν θα του αφήνει κλήση η δημοτική αστυνομία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος