Σοκ από τη νέα γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Υπέκυψε η 41χρονη που σκότωσε ο πρώην σύντροφός της

Με δάκρυα στα μάτια η φίλη της 41χρονης Βίκυς περιγράφει στις κάμερες  τις δύσκολες στιγμές που ζούσε το θύμα κοντά στον 40χρονο ο οποίος χθες το βράδυ την πυροβόλησε μπροστά στα μάτια των δύο κοριτσιών της μέσα στο καφενείο- τσιπουράδικο που διατηρούσε στην οδό Παπάφη.

Όπως αναφέρουν γείτονες φοβόταν για την ζωή της, ζήτησε αρκετές φορές την βοήθεια της αστυνομίας και είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του δράστη  με τον οποίο διατηρούσε σχέση στο παρελθόν. Ο 42χρονος, πατέρας ενός παιδιού, φέρεται να εισέβαλε στο κατάστημα έχοντας κρυμμένη την κοντόκαννη καραμπίνα στο μπουφάν του. Προσπέρασε τον κόσμο που καθόταν στα τραπέζια και μόλις βρήκε την κατάλληλη στιγμή στην κουζίνα του καταστήματος πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα τη γυναίκα και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στο κεφάλι του δίνοντας τέλος στη ζωή του. Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε ελαφρά και η μία κόρη της ιδιοκτήτριας. Και οι δύο διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου η γυναίκα υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση όμως δεν τα κατάφερε.

Φαίνεται πως ο δράστης ήταν αποφασισμένος καθώς μία ώρα νωρίτερα είχε κάνει σχετική ανάρτηση στο FB. Ο δράστης ήταν πυγμάχος με καταγωγή από τη Χίο, πρωταθλητής Πολεμικών Τεχνών και όπως φαίνεται από φωτογραφίες που ανήρτησε στο διαδίκτυο, είχε στενές σχέσεις με τη “Χρυσή Αυγή“. Μάλιστα, σε αρκετές από αυτές εμφανίζεται μαζί με ηγετικά στελέχη της οργάνωσης κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων για το Μακεδονικό.

Στο σημείο της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις γυναικοκτονίες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος