Σέρρες: Θερμή υποδοχή για τον Νίκο Ανδρουλάκη

Την αναγκαιότητα να υπάρχει ένα σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα ανάταξης της οικονομίας, ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος που θα μειώσει τις ανισότητες και θα «απαντήσει» στο δημογραφικό και βέβαια πατριωτικό ρεαλισμό στα εθνικά μας θέματα, επεσήμανε ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, από τις Σέρρες, όπου βρέθηκε το Σάββατο το βράδυ και μίλησε σε μέλη και φίλους του Κινήματος.

Ο Ν. Ανδρουλάκης εξέφρασε παράλληλα την αισιοδοξία του για την επιτυχία του Γ. Παπανδρέου και κάλεσε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες την επόμενη Κυριακή, καθώς η διαδικασία της ψηφοφορίας, “αποτελεί μια γιορτή της δημοκρατίας”.

Σημείωσε πως  ο σημερινός δικομματισμός της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ δεν «οδηγεί» κάπου.

Επεσήμανε πως  η παράταξη μπορεί μέσα από ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα, να φέρει  στις επόμενες βουλευτικές εκλογές ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό, και  να πρωταγωνιστήσει και πάλι  στο πολιτικό σύστημα,  ενώ εμφανίσθηκε ενωτικός, διαβεβαιώνοντας πως, ανεξαρτήτως αποτελέσματος,  θα είναι δίπλα σε αυτόν που θα ηγηθεί της παράταξης: Η παράταξη αυτή πρέπει όχι μόνο να είναι ενωμένη στην κορυφή, αλλά κυρίως στη βάση και  προφανώς όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, θα είμαι δίπλα σ’ αυτόν που θα ηγηθεί, είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Σέρρες: Θερμή υποδοχή για τον Νίκο Ανδρουλάκη

Τόνισε πως πρέπει να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη της Περιφέρειας και αναφερόμενος στο νομό Σερρών, υπογράμμισε πως είναι  αναγκαιότητα  να ανασυγκροτηθεί η παραγωγική βάση των Σερρών και  να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας.

Ο κ. Ανδρουλάκης έτυχε θερμής υποδοχής στις Σέρρες , ενώ προηγήθηκε συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο, με το διοικητικό συμβούλιο και προέδρους φορέων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος