Σε προνοιακές δομές της Θεσσαλονίκης σήμερα η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου βρίσκεται από το πρωί στη Θεσσαλονίκη.

Το πρωί συναντήθηκε με τον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Σταύρο Καλαφάτη, όπου συζήτησαν την υλοποίηση των δράσεων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.  Αμέσως μετά, επισκέφθηκε το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Θεσσαλονίκης «Ο ‘Αγιος Δημήτριος», το Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Ο ‘Αγιος Παντελεήμονας», ενώ το απόγευμα θα επισκεφθεί το Οικοτροφείο Θηλέων «Η Μέλισσα».

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου δήλωσε σχετικά: «Δεν εφησυχάζουμε ποτέ. Κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να προλαμβάνουμε, να φροντίζουμε, να αφυπνίζουμε και να προστατεύουμε τους συμπολίτες μας, ειδικά τους πιο ευάλωτους. Με αφορμή την παράταση των συμβάσεων ορισμένου χρόνου των απασχολουμένων στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας και σε άλλους προνοιακούς φορείς για ένα εξάμηνο ακόμα, αλλά και τον εμβολιασμό των ηλικιωμένων, χρονίως πασχόντων και ΑμεΑ, θέλησα να συνομιλήσω από κοντά με τις διοικήσεις και τους εργαζόμενους των δομών για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών, που δημιουργήθηκαν, εξαιτίας της πανδημίας. Πρόκειται για τη δεύτερη στη σειρά παράταση των συγκεκριμένων συμβάσεων, που αύξησαν κατά 1/3 το προσωπικό όλων των κλειστών κοινωνικών μας δομών».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος