Σε καθεστώς περιοριστικών μέτρων από σήμερα η Κοζάνη( video)

Περιοριστικά μέτρα λόγω έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού, τέθηκαν στις Περιφερειακές Ενότητες Ιωαννίνων και Κοζάνης, όπου επιβλήθηκε μίνι lockdown, έως την ερχόμενη Δευτέρα 12/10/2020.
   Η απόφαση ελήφθη ύστερα από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας που έκρινε απαραίτητα τα μέτρα, για την αντιμετώπιση σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας, κατόπιν και της σχετικής εισήγησης της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας.

    Ο Διοικητής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου, κ. Στέργιος Γκανάτσιος, έκανε λόγο για διάσπαρτες εστίες στη Δυτική Μακεδονία και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, ώστε να μην δοκιμαστεί το δημόσιο σύστημα υγείας.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΟΥ
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος