Σε εξέλιξη η προεκλογική δραστηριότητα των πολιτικών αρχηγών

Σε εξέλιξη η προεκλογική δραστηριότητα των πολιτικών αρχηγών ενόψει των εκλογικών αναμετρήσεων της Κυριακής.

“Το μέλημά μας είναι να μετατρέψουμε την ευημερία των αριθμών και σε ευημερία των ανθρώπων», δήλωσε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό “ΑΝΤ1”. Για τη Νέα Δημοκρατία είπε πως το σχέδιό της είναι προσανατολισμένο στην ευημερία των λίγων και πρόσθεσε πως ο πολίτης καταλαβαίνει τι γίνεται -ότι και να του λένε οι πολιτικοί- αλλά και οι συνταξιούχοι ξέρουν πως έχασαν το 40% των συντάξεών τους το διάστημα από το 2010 μέχρι το 2014.

Σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra channel ο Αλέξης Τσίπρας, ανάφερε πως η ψήφος στις ευρωεκλογές είναι ψήφος εμπιστοσύνης στα μέτρα ελάφρυνσης. Ανέδειξε και την προσωπική ευθύνη του κάθε πολίτη ξεχωριστά στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Είπε ότι είναι κρίσιμη, διότι, πλέον, έχουν πέσει οι μάσκες, έχουν φανερωθεί τα προγράμματα και τα σχέδια των πολιτικών δυνάμεων.

Απόψε στις 19:30, ο πρωθυπουργός θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Λάρισα.

Δεν θέλουμε να διαδεχθούμε τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά να γίνουμε μια άλλη κυβέρνηση, επισήμανε από την Πάτρα, ο πρόεδρος της ΝΔ. Όπως είπε απέναντι στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει η αλήθεια και η σκληρή δουλειά.

Η αξιοπρέπεια δεν εξαγοράζεται με ένα δώρο της τελευταίας στιγμής. Σε έξι μέρες τα ψέματα τελειώνουν, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Το δικό του σχέδιο», επισήμανε, «είναι ένα σχέδιο για μία Ελλάδα με πολλές καλύτερες καλοπληρωμένες δουλειές, για να μη φεύγουν τα νέα παιδιά στο εξωτερικό, για μια Ελλάδα με λιγότερους φόρους, λιγότερες εισφορές, περισσότερες επενδύσεις, περισσότερες δουλειές, οι οποίες θα προκύψουν μόνο από τον ιδιωτικό τομέα».

Υπάρχουν άνθρωποι στην πολιτική που έχουν τσίπα. Έχουμε πόλεμο με τον λαϊκισμό και τη συντήρηση, τόνισε από τον Πειραιά, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει τη θέση του παλαιού ΠΑΣΟΚ, έχουν διαμορφωθεί προϋποθέσεις για συγκυβέρνηση με τη ΝΔ, είπε στον ΑΝΤ1, ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Το Ποτάμι η μόνη δύναμη στο Κέντρο που εκφράζει το καινούργιο, υποστήριξε, ο Σταύρος Θεοδωράκης.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος