Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν από τις ρουκέτες που εκτόξευσε το βράδυ της Κυριακής η Χεζμπολάχ του Λιβάνου εναντίον της Χάιφας, στο βόρειο Ισραήλ, σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές που επικαλούνται οι Times of Israel. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση των τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία. Νωρίτερα, το φιλοϊρανικό κίνημα επιβεβαίωσε την επίθεση, υποστηρίζοντας πως στόχος ήταν ισραηλινή στρατιωτική βάση κοντά στη Χάιφα.
Πλάνα που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από τη Χάιφα φαίνεται να δείχνουν σοβαρές ζημιές σε κυκλικό κόμβο που χτυπήθηκε από ρουκέτα.
Footage shows the site of a rocket impact in Haifa this evening. pic.twitter.com/iBAnOvUU3p
— Emanuel (Mannie) Fabian (@manniefabian) October 6, 2024
Στο μεταξύ αφού οι IDF κάλεσαν τους πολίτες να εγκαταλείψουν την περιοχή γύρω από τέσσερις εγκαταστάσεις της Χεζμπολάχ στα νότια προάστια της Βηρυτού, λιβανέζικα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν αεροπορικές επιδρομές στην περιοχή.
مشاهد للغارة الإسرائيلية على #الضاحية الجنوبية pic.twitter.com/uqz19TsIoE
— هنا لبنان (@thisislebnews) October 6, 2024
Πηγές: ΕΡΤΝews, Times of Israel
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος