Ρολάν Γκαρός: Ο Τσιτσιπάς προηγείται του Μεντβέντεφ με 2-0 ΕΡΤ3, Live Streaming από το ERTFLIX

Η μεγάλη μάχη… μέχρι την επόμενη του Στέφανου Τσιτσιπά στο Ρολάν Γκαρός έφτασε. Ο Έλληνας πρωταθλητής αντιμετωπίζει τον Ρώσο Ντανιλ Μεντβέντεφ νούμερο 2 στη παγκόσμια κατάταξη, στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά.

Δυνατά ξεκίνησε ο Στέφανος στο πρώτο σετ κερδίζοντας το πρώτο game, όμως η αντίδραση του Μεντβέντεφ ήταν άμεση καθώς πήρε το επόμενο. Ο Τσιτσιπάς δεν πτοήθηκε, ανέβασε την απόδοση του και πήρε τα επόμενα games για να προηγηθεί με 4-1 για να πάρει τελικά το πρώτο σετ μ 6-3 και να κάνει το 1-0.

Διαφορετική τροπή είχε το δεύτερο σετ καθώς έγινε μεγάλη μάχη. Ο Μεντβέντεφ πήρε το πρώτο game, όμως άμεση ήταν η απάντηση του Στέφανου. Ο Τσιτσιπάς κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση τα τρία επόμενα σετ και πήρε κεφάλι με 3-1 games.Ο Μεντβέντεφ απάντησε με τα τρία επόμενα games και προηγήθηκε με 3-4, και 5-6 όμως ο Τσιτσιπάς αντέδρασε, ισοφάρισε σε 6-6 και έστειλε το ματς στο τάι-μπρέικ. Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε το παιχνίδι του και έφτασε στη νίκη με 7-6 για να κάνει το 2-0 σετ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ-ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ

Αυτός είναι ο όγδοος αγώνας μεταξύ του Τσιτσιπά με τον Μεντβέντεφ με τον Ρώσο να έχει καθαρά την προϊστορία με το μέρος του καθώς μετρά έξι νίκες έναντι μιας του Στέφανου.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά οι δύο τενίστες τίθεται αντιμέτωποι σε παιχνίδι Gran Slam  μετά τη Μελβούρνη, όπου ο Μεντβέντεφ νίκησε με 3-0 σετ στα ημιτελικά.

Ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Μεντβέντεφ μεταδίδεται απευθείας από την ΕΡΤ3 και με live streaming από το ERTFLIX.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ