Ρέθυμνο: Το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στην 56χρονη Γεωργία – Την Πέμπτη η απολογία του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου

Σε βαρύ κλίμα και υπό την επήρεια ακόμη του ισχυρού σοκ που υπέστη η τοπική κοινωνία και όχι μόνο από την γυναικοκτονία του Ρεθύμνου κηδεύεται το μεσημέρι στο Άνω Μαλάκι η 56χρονη Γεωργία, η οποία έπεσε νεκρή το πρωί της περασμένης Κυριακής, χτυπημένη άγρια με μαχαίρι από τον 60χρονο σύζυγό της και πατέρα των τεσσάρων παιδιών τους.

Συγγενείς και φίλοι θα πουν στην άτυχη γυναίκα το τελευταίο αντίο στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Πνεύματος, την ώρα που ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος παραμένει κρατούμενος και θα οδηγηθεί μεθαύριο Πέμπτη εκ νέου ενώπιον της ανακρίτριας Ρεθύμνου, προκειμένου να απολογηθεί. Χθες, ο εισαγγελέας Ρεθύμνου άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος του 60χρονου, ο οποίος εμφανίστηκε μετανοιωμένος. «Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της» φέρεται να είπε ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ λίγη ώρα αργότερα ζήτησε και πήρε προθεσμία για την απολογία του.

Το ζευγάρι, όπως κατά γενική ομολογία αναφέρεται στο χωριό, δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν την τοπική κοινωνία ή τις αρχές. Ωστόσο, σύμφωνα με την πλευρά του 60χρονου, φέρεται τον τελευταίο καιρό να είχε καβγάδες, με τον τελευταίο, το πρωί της περασμένης Κυριακής, να αποδεικνύεται μοιραίος. Αντάλλαξαν, όπως υποστηρίζει, βαριά λόγια. “Με κατεδάφισε” φέρεται να ανέφερε χαρακτηριστικά στην προσπάθειά του να εξηγήσει τα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στην άγρια δολοφονία της συζύγου του. Από την νεκροψία – νεκροτομή, που διενήργησε ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης, προέκυψε πως η γυναίκα δέχθηκε τρεις μαχαιριές στο λαιμό, οι οποίες οδήγησαν στο θάνατό της. Έφερε ακόμη δύο τραύματα από μαχαίρι στο πίσω μέρος του σώματός της καθώς και αμυντικά τραύματα στα χέρια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος