“Συζωή”: Τώρα που “ξεκλειδώνουμε πόρτες και χτίζουμε στιγμές”

Τώρα που “ξεκλειδώνουμε τις πόρτες, ας χτίσουμε τις δικές μας στιγμές”, προτρέπει η «Συζωή», προσκαλώντας στη δημιουργία ενός συλλογικού ψηφιακού λευκώματος.
Ο Σύλλογος γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες “Συζωή”, καλεί τον κόσμο, με σχετική ανακοίνωση, να στείλει μέχρι το τέλος Μαΐου, “σκέψεις, συναισθήματα, όνειρα, όπως θα εκφραστούν με τον δικό σας μοναδικό τρόπο μέσα από κείμενα και φωτογραφίες”.
Ο τίτλος του πολυσυλλεκτικού αυτού λευκώματος θα είναι “Ξεκλειδώνουμε Πόρτες και Χτίζουμε Στιγμές” και στόχος είναι, μέσα στον Ιούνιο, να φιλοξενηθεί σε σχετική πλατφόρμα στο διαδίκτυο με ελεύθερη πρόσβαση.
Η ενέργεια αυτή έρχεται ως συνέχεια της πρώτης τους προσπάθειας πριν από έναν χρόνο, μέσα στην πρωτόγνωρη για όλους μας συνθήκη εγκλεισμού στα σπίτια, που οδήγησε στη δημιουργία του πρώτου συλλογικού ψηφιακού λευκώματος των Φίλων της Συζωής, με τίτλο “Μένουμε Σπίτι & Αποτυπώνουμε Στιγμές”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν κείμενα και φωτογραφίες με e-mail στο syzoipr@gmail.com ή με προσωπικό μήνυμα στο messenger της σελίδας Συζωή στο facebook, γράφοντας οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμο του/της δημιουργού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος