“Ποτέ Ξανά”: Ο ΟΑΣΘ συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης για τον Άλκη Καμπανό (video)

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, ως ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης, ενεργοποιείται και συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης για την θλιβερή, πρώτη επέτειο από τον θάνατο του Άλκη Καμπανού.

Σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις του Όνομα του Άλκη», προχωρά σε μία συμβολική κίνηση για να τονίσει και να προβάλλει αυτό που οι τραγικοί γονείς του Άλκη είχαν σημειώσει σε δήλωσή τους: ότι ο γιος τους θα πρέπει να είναι το τελευταίο θύμα οπαδικής βίας.

Στο πλαίσιο αυτό, την 1η Φεβρουαρίου, στις στάσεις όπου υπάρχει εγκατεστημένο το σύστημα τηλεματικής του ΟΑΣΘ θα «τρέχει» το μήνυμα «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ – NEVER AGAIN», ενώ και λεωφορεία του Οργανισμού θα φέρουν στην μπροστινή τους πινακίδα το μήνυμα «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ», ώστε να το μεταφέρουν σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ θα πάρουν μέρος στην πολύχρωμη, σιωπηλή πορεία με κεριά που προγραμματίζει το Σωματείο για την 1η Φεβρουαρίου.

Σημείο εκκίνησης της πορείας είναι, στις 6 το απόγευμα, ο τόπος δολοφονίας του Άλκη και κατάληξης ο Λευκός Πύργος, ενώ το ραντεβού με τους συλλόγους και τους αθλητές είναι στις 7 το απόγευμα στο Πάρκο Αθλητικής Φιλίας (απέναντι από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο).

Υπενθυμίζεται ότι στην πορεία καλούνται να συμμετάσχουν πολίτες, φίλαθλοι, οπαδοί, καθώς και αθλητές όλων των ομάδων και ακαδημιών φορώντας, αν επιθυμούν, τις μπλούζες – φόρμες των ομάδων τους.

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος