“Μάστιγα” οι ληστείες στη Θεσσαλονίκη (video)

Συνεχίζονται οι ένοπλες ληστείες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το βράδυ επίδοξοι ληστές προχώρησαν σε δύο ληστείες σε ψιλικατζίδικο, ενώ από διαρρήκτες δεν γλύτωσε ούτε ιχθυοπωλείο.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ στις 10:30, δυο δράστες φορώντας χειρουργικές μάσκες και κουκούλες εισέβαλαν σε κατάστημα ψιλικών στην Σταυρούπολη και κρατώντας μαχαίρι απείλησαν τους δυο υπαλλήλους.

Στις 7:00 το πρωί, με τον ίδιο τρόπο δράσης, δυο άτομα εισέβαλαν σε κατάστημα ψιλικών στην Μοναστηρίου, παίρνοντας περίπου 400 ευρώ από το ταμείο.

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι ίδιοι και στις δυο περιπτώσεις, καθώς υπάρχουν πολλά κοινά. Οι δράστες ήταν δυο και στις περιπτώσεις και λήστεψαν υπό την απειλή μαχαιριού.

“Μάστιγα” οι ληστείες στη Θεσσαλονίκη (video)

Μέσα σε ένα μήνα σημειώθηκαν τρεις διαρρήξεις καταστημάτων και στο Καπάνι. Οι δράστες αψηφώντας ότι βρίσκονται σε ένα από κεντρικότερα σημεία της πόλης, διέρρηξαν δυο ιχθυοπωλεία και ένα κυλικείο.

Η τελευταία διάρρηξη συνέβη σήμερα τα ξημερώματα, με τους δράστες να σπάνε την πόρτα ιχθυοπωλείου και να παίρνουν την ταμειακή, αλλά και 200 ευρώ σε κέρματα.

Π. Σαρόγλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος