“Άμεση δράση παρακαλώ”: Το νέο βιβλίο Πάνου Σόμπολου συνονθύλευμα των εμπειριών του στο αστυνομικό ρεπορτάζ

Το “Άμεση δράση παρακαλώ“, είναι το νέο νέο βιβλίο του δημοσιογράφου-συγγραφέα, Πάνου Σόμπολου, συνονθύλευμα των εμπειριών του στο αστυνομικό ρεπορτάζ, το οποίο παρουσιάζεται απόψε στις 7 το απόγευμα, στο βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης, στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πάνος Σόμπολος, πιστός ακόλουθος του αστυνομικού ρεπορτάζ εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας συγκεντρώσει στο αρχείο του μία πληθώρα ιστοριών από τα δελτία συμβάντων των αστυνομικών τμημάτων, δημιούργησε ένα βιβλίο, σωστό συνονθύλευμα.

Από τις σελίδες του παρελαύνουν, άλλοτε θεοσεβούμενοι και άλλοτε επίδοξοι διαρρήκτες, κακοί γείτονες, απρόσεκτοι μεθυσμένοι, ερωτοχτυπημένοι ηλικιωμένοι, κομπιναδόροι ταξιτζήδες, απρόσκλητοι επισκέπτες, καλομαθημένοι σκύλοι, ευρηματικοί πορτοφολάδες, γυμνοί ψυχοπαθείς, «απαιτητικοί» πελάτες, αλλά και απατεώνες, χήρες και θερμές ζωντοχήρες.

Οι ιστορίες που έχει επιλέξει για να πλαισιώσουν το βιβλίο του, είναι άλλοτε διδακτικές, άλλοτε πικάντικες και άλλοτε ξεχειλίζουν παράλογες αιτίες. Μία τολμηρή αεροσυνοδός, μια προκλητική υπηρέτρια, ένας «τυφλός» γαμπρός, καβγάδες ανάμεσα σε νύφες και πεθερές, μια άμυαλη οδηγός, οι τσιγγάνες που πωλούν «μοίρες», οι καφετζούδες που βλέπουν γάμους, οι ταξιτζήδες, τα μωρά που γεννιούνται σε περιπολικό, μία περιπλανώμενη γιαγιούλα, ένας Παναής από τα Μέγαρα αλλά και μία «έγκυος» κλέφτρα θα μας κάνουν να διασκεδάσουμε, να γελάσουμε, να προβληματιστούμε, να απογοητευτούμε αλλά και να προφυλαχτούμε από παρόμοιες μελλοντικές καταστάσεις.

Και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις ιστορίες του Πάνου Σόμπολου οι δολιοφθορές, τα ξεμαλλιάσματα, η ζήλια, οι μυθοπλασίες, τα ναρκωτικά, οι λίρες, το άπλετο χιούμορ, οι ρομαντισμοί, οι εφευρετικότητες, οι παραλογισμοί, οι αστείες σκηνές, οι ξεκαρδιστικοί διάλογοι, οι αισχρές κερδοφορίες, τα επίδοξα κόλπα των απατεώνων, οι εξωπραγματικές δικαιολογίες, η επίκληση των θείων, οι φαεινές ιδέες για κλοπές αλλά και τα παραδείγματα προς μίμηση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος