Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Προφυλακίστηκε ο 33χρονος συνεπιβάτης του τζίπ

Προφυλακιστεός κρίθηκε ο συνοδηγός του τζιπ που εμπλέκεται στην αιματηρή επίθεση στο Γκάζι. Έτσι παίρνει τον δρόμο για τη φυλακή ο 33χρονος Αλβανός κατηγορούμενος για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή, για το αιματοκύλισμα το προηγούμενο Σάββατο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, φέρεται να δηλώνει άγνοια για την ύπαρξη όπλου στον 37χρονο οδηγό του ανθρακί τζιπ, για τον οποίο δήλωσε ότι ήταν φίλοι τους τελευταίους μήνες και ότι το αιματηρό περιστατικό ξεκίνησε από πραγματικά ασήμαντη αφορμή.

Ο ίδιος το μόνο που έκανε, όπως υποστήριξε απολογούμενος, ήταν να χαστουκίσει τον έναν από τους τρεις άτυχους νεαρούς από την Κρήτη και στη συνέχεια, όταν συνειδητοποίησε τι ακριβώς είχε γίνει, σοκαρίστηκε και μάλιστα, θέλησε και ο ίδιος να παραδοθεί στις αρχές και το ίδιο υποστηρίζει ότι προέτρεψε και τον 37χρονο να κάνει, ο οποίος είναι καταζητούμενος.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Ο 37χρονος με το βαρύ ποινικό μητρώο κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, για οπλοφορία αλλά και για οπλοχρησία.

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος