Πυρκαγιά στην Κερατέα: Μαρτυρία γνωστής ηθοποιού στην ΕΡΤ για την εξέλιξη της φωτιάς

«Φυσάει πάρα πολύ ο αέρας. Πετάνε αεροπλάνα από πάνω μας. Δεν έχει πολύς κόσμος ορατότητα. Καίγονται σπίτια, καίγονται καταφύγια με ζώα. Τώρα μάλλον πρέπει να φύγω κι εγώ γιατί δεν μπορούμε ούτε να αναπνεύσουμε πια. Δε μου έχει έρθει μήνυμα από το 112, αλλά μαζεύω διαβατήρια και ταυτότητες», δήλωσε έντρομη η κυρία Ευτυχία Μέλη, γνωστή ηθοποιός,

«Ξεκίνησε η φωτιά στον Κουβαρά, πέρασε όλο το βουνό του Λαγονησίου και έχει φτάσει μέχρι κάτω τη Σαρωνίδα. Εγώ είμαι στο Λαγονήσι, απέναντι από το μεγάλο ξενοδοχείο Grand Resort. Βλέπω τεράστιες φωτιές πίσω από τα σπίτια στον πύργο του Μελισσουργού, είναι ένα σωρό βίλες από εκεί. Ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι πήγαν να σώσουν τα σπίτια τους και τα ζώα τους και έχουν κλειστεί και ψάχνονται από πού θα φύγουν» συμπλήρωσε.

Τέλος απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους της περιοχής να να ανοίξουν τις πόρτες τους για να φύγουν τα ζώα καθώς και για να διευκολύνουν την πρόσβαση σε σωλήνες, βρύσες και πισίνες. «Μη νομίζετε ότι δεν θα ρθει φωτιά σε σας, μέσα σε 20 λεπτά έφτασε εκεί που δεν το περιμέναμε», κατέληξε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος