Ψηφιακή πλατφόρμα υιοθεσίας αδέσποτων ζώων στον Δήμο Βόλβης

«Ανοίξτε την καρδιά σας και αποκτήστε μια μοναδική συντροφιά, σώζοντας μια ζωή». Με αυτή την προτροπή, η ψηφιακή πλατφόρμα για την υιοθεσία αδέσποτων ζώων του Δήμου Βόλβης, προσφέρει την ευκαιρία ενός σπιτιού για κάθε αδέσποτο ζώο.
Ο δήμος μέσω της εφαρμογής dimosvolvis.gr/adoptions  δίνει τη δυνατότητα υιοθεσίας αδέσποτου ζώου. Αυτό  γίνεται σε πιλοτική μορφή και ήδη έχει βρει ανταπόκριση σε πολλούς φιλόζωους.

Η ψηφιακή πλατφόρμα που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του δήμου, δίνει σε πρώτη φάση τη δυνατότητα φιλοξενίας του ζώου για δυο εβδομάδες, ώστε να υπάρχει περίοδος προσαρμογής, τόσο για το ίδιο όσο και για τον κηδεμόνα του. Ακολούθως έπειτα από τον αναγκαίο έλεγχο, θα ολοκληρώνεται η διαδικασία της υιοθεσίας.

Μέσα στην πλατφόρμα, παρέχονται όλες οι βασικές πληροφορίες μαζί με σχετικές φωτογραφίες για τα προς υιοθεσία αδέσποτα ζώα. Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους, τόσο για την αρχική φιλοξενία, όσο και για την υιοθεσία.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην Υπηρεσία Περιβάλλοντος του δήμου Βόλβης (τηλ. 2397330033 – 2397330013, dimosvolvis.perivallon@gmail.com).

ΠΗΓΗ: Δήμος Βόλβης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος