Πρωτοχρονιά με τις ψυχαγωγικές εκπομπές της ΕΡΤ1 – Κέφι και ξεχωριστοί καλεσμένοι

Η ψυχαγωγική ζώνη της ΕΡΤ1 είναι μαζί σας και την Πρωτοχρονιά με εκπομπές γεμάτες κέφι, ξεχωριστούς καλεσμένους αλλά και ιστορίες, τραγούδια και γιορτινή διάθεση.
«Δύο στις 10»
Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023, στις 10:00

Το «Δύο στις 10» έρχεται, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023, δύο ημέρες πριν αλλάξει η χρονιά, στην ΕΡΤ1. Η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου, με την καλύτερή τους διάθεση, φτιάχνουν πολίτικη βασιλόπιτα και υποδέχονται στο στούντιο τον Αλέκο Συσσοβίτη. Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλάει για τους ρόλους της ζωής του, για όσα τον στιγμάτισαν και για εκείνα που θέλει να έρθουν.

Πρωτοχρονιά με τις ψυχαγωγικές εκπομπές της ΕΡΤ1 – Κέφι και ξεχωριστοί καλεσμένοι
Πρωτοχρονιά με τις ψυχαγωγικές εκπομπές της ΕΡΤ1 – Κέφι και ξεχωριστοί καλεσμένοι

Και επειδή οι γιορτές είναι οικογενειακή υπόθεση, ο Δημήτρης και η Ζωή υποδέχονται στην εκπομπή μια αγαπημένη οικογένεια. Τον Γιάννη Μποσταντζόγλου και τη σύντροφό του Δήμητρα Παπαδήμα, μαζί με την κόρη τους, Θαλασσινή Μποσταντζόγλου, στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση.

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023, στις 10:00

Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023, την τελευταία ημέρα του χρόνου το «Δύο στις 10» με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου έρχεται στην ΕΡΤ1, όπως κάθε Σαββατοκύριακο.

Φορώντας την πιο γιορτινή τους διάθεση, οι παρουσιαστές μαζί με όλους τους συντελεστές της εκπομπής, παρέα με τους εκλεκτούς καλεσμένους, ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν το 2023.

Η Γιάννα Βασιλείου και η Φωτεινή Δάρρα αναλαμβάνουν να μας διασκεδάσουν με τα τραγούδια τους, ενώ ο μοναδικός Λάκης Γαβαλάς, σε μια απολαυστική αλλά πάντα με στιλ συνέντευξη, απαντάει σε όλα με την αφοπλιστική ειλικρίνειά του.

«Πρωίαν σε είδον»
Πρωτοχρονιά – Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2024, στις 10:00

Η Πρωτοχρονιά είναι η πιο αισιόδοξη ημέρα του έτους και γίνεται πιο όμορφη με την παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά.

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» κάνει το πιο τυχερό ποδαρικό παρέα με καλεσμένους που τραγουδούν, εξομολογούνται, διασκεδάζουν και χαρίζουν γέλιο και συγκίνηση.

Πρωτοχρονιά με τις ψυχαγωγικές εκπομπές της ΕΡΤ1 – Κέφι και ξεχωριστοί καλεσμένοι

Ο Φώτης και η Τζένη υποδέχονται τον Τάκη Γιαννούτσο και τον Θοδωρή Βαμβακάρη και μιλούν για όλα όσα έχουν σημασία. Αποκαλύψεις, συγκίνηση και «περίεργα» σχόλια συνιστούν μία εκρηκτική συνάντηση.

Πρωτοχρονιά με τις ψυχαγωγικές εκπομπές της ΕΡΤ1 – Κέφι και ξεχωριστοί καλεσμένοι

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Στα σύρματα» λένε τις δικές τους προσωπικές ιστορίες καλοτυχίας, ενώ οι τρεις «κρατούμενοι-ρεμπέτες» της αγαπημένης κωμωδίας, ο Ανδρέας Ζήκουλης, ο Δημήτρης Μαζιώτης και ο Κώστας Πιπερίδης τραγουδούν και «ανάβουν φωτιές» στο πλατό της εκπομπής.

Λαμπερές Πρωτοχρονιές που έχουν γράψει τηλεοπτική ιστορία, αλλά και περίεργα ήθη και έθιμα για «καλή τύχη» θα μας κάνουν να δούμε την 1η Ιανουαρίου με μια άλλη ματιά.

Τέλος, η Γωγώ Δελογιάννη ετοιμάζει και κόβει την πιο γευστική Ηπειρώτικη βασιλόπιτα με κρέας.

«Στούντιο 4»
Πρωτοχρονιά – Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2024, στις 15:00

Πρώτη ημέρα της νέας χρονιάς και ποδαρικό στο «Στούντιο 4» κάνει η μοναδική Άντζελα Δημητρίου, η οποία ξεδιπλώνει τη ζωή της σε μια συγκλονιστική κουβέντα με τη Νάνσυ και τον Θανάση.

Πρωτοχρονιά με τις ψυχαγωγικές εκπομπές της ΕΡΤ1 – Κέφι και ξεχωριστοί καλεσμένοι

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θυμάται τα χρόνια που ξεκίνησε το τραγούδι, αναφέρεται στη δύσκολη σχέση με τον πατέρα της, αλλά και πώς αποκάλυψε στον γιο της, ότι είναι η μητέρα του και όχι η ξαδέρφη του, όπως πίστευε μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Επίσης, ανατρέχουμε στο Αρχείο της ΕΡΤ και στο πρωτοχρονιάτικο σόου του 1980, που παρουσίασε η Μαρινέλλα, στο οποίο εμφανίζεται και ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Ακόμη, κάνουμε τον γύρο του κόσμου παρουσιάζοντας τις πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες της χρονιάς που πέρασε, και σταματάμε σε ιστορικό καφέ του Κολωνακίου για να μάθουμε ιστορίες από διάσημα πρόσωπα που σύχναζαν εκεί.

Τέλος, η Νεκταρία Κοκκινάκη στην κουζίνα μάς ετοιμάζει κουμπάνια, τους παραδοσιακούς αναβατούς λουκουμάδες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος