Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας σε μαθητές από τον Δήμο Θεσσαλονίκης  

Το Τμήμα Προγραμμάτων & Δια Βίου Μάθησης, της Δ/νσης Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, υλοποιεί δωρεάν Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας σε μαθητές, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, των σχολείων του Δήμου.

Σκοπός του προγράμματος είναι η υποστήριξη μαθητών, των οποίων οι οικογένειες αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στο κόστος της ενισχυτικής διδασκαλίας σε μαθήματα όλων των τάξεων Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου καθώς και Ξένων Γλωσσών. Το πρόγραμμα στηρίζεται κυρίως στην προσφορά εθελοντικής εργασίας από προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες της πόλης, καθώς και εκπαιδευτικούς εν ενεργεία ή σε συνταξιοδότηση και από πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν εθελοντικά  στη γραμματειακή υποστήριξη του προγράμματος.

Οι αιτήσεις συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους μαθητές μπορούν να κατατίθενται από τις 9 Σεπτεμβρίου 2021, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 14:00 έως 21:00 στο Κοινωνικό Πνευματικό Κέντρο «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΝ» στην οδό Σπάρτης 6Α.

Τα μαθήματα θα γίνονται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Εγνατίας 132) και στο Κοινωνικό Πνευματικό Κέντρο «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΝ» (Σπάρτης 6Α).

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

https://server42.mailstudio.gr/link.php?M=5585822&N=7955&L=8213&F=H

Πληροφορίες για τις αιτήσεις εκπαιδευτικών και της γραμματειακής υποστήριξης δίνονται στα τηλέφωνα 2313 318666 (ώρες: 07:00 – 15:00) και 2310 274696  (ώρες 16.00 – 21.00).

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος