Προφυλακιστέος ο 71χρονος για τον φόνο της συντρόφου του στη Σαλαμίνα

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 71χρονος για τον φόνο της συντρόφου του στη Σαλαμίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είπε όσα είχε ομολογήσει στους αστυνομικούς για τη δολοφονία της 43χρονης. Σημειώνεται ότι απολογήθηκε παρουσία διορισμένου συνηγόρου καθώς κανείς δεν δεχόταν να τον αναλάβει.

O 71χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος ήταν κυνικός και αμετανόητος από τη στιγμή της σύλληψής του, ενώ διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα για τυχόν παραλείψεις της Αστυνομίας στην αντιμετώπιση του περιστατικού στη Σαλαμίνα, όπως κατήγγειλε στην ΕΡΤ η αδερφή του θύματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως έγινε γνωστό ότι ο άνδρας αυτός το 2019 είχε καταδικαστεί ερήμην σε 1,5 χρόνο φυλάκισης για ενδοοικογενειακή βία μετά από καταγγελία που είχε γίνει το 2013. Δεν συνελήφθη όμως, ούτε εξέτισε την ποινή του καθώς στο μεσοδιάστημα είχε αλλάξει την αστυνομική του ταυτότητα, είχε αλλάξει πατρώνυμο αλλά και μητρώνυμο με αποτέλεσμα οι Αρχές να μην γνωρίζουν ότι πρόκειται για τον συγκεκριμένο άνδρα. Από αυτή την εξέλιξη εγείρονται ερωτήματα για το πώς προμηθεύτηκε νομότυπα δικαιολογητικά από την Ξάνθη με άλλα στοιχεία και για ποιο λόγο.

Ρεπορτάζ: Νίκος Καπόγλης

Διαβάστε επίσης Αποκαλύψεις για τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της 43χρονης στη Σαλαμίνα – Το ξέσπασμα της αδελφής του θύματος στην ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος