Πρέβεζα: Δάσκαλος κατηγορείται ότι έδειξε σε μαθητές φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο

Συνεχίζεται αύριο Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, η δίκη του 62χρονου δασκάλου που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο εκπαιδευτικός φέρεται πως ενώ έδειχνε στους μικρούς μαθητές του φωτογραφίες από το κινητό του τηλέφωνο, έδειξε και μια με άσεμνο περιεχόμενο.
Μαθήτρια ενημέρωσε τους γονείς της και εκείνοι το κατήγγειλαν στην Αστυνομία, όπου κατέθεσαν μήνυση. Ο δάσκαλος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Μέχρι τότε αφέθηκε ελεύθερος.
Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να δείξει την φωτογραφία με το άσεμνο περιεχόμενο στα ανήλικα παιδιά και ότι κατά λάθος έπεσε πάνω σε αυτήν, ενώ τους έδειχνε άλλες και δεν πρόλαβε να την κρύψει. Για το συμβάν ενημερώθηκε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής, που κάλεσε επίσης σε απολογία τον εκπαιδευτικό.
Συνάδελφοι του 62χρονου, αλλά και κάτοικοι της περιοχής όπου βρίσκεται το δημοτικό σχολείο σημειώνουν ότι τα τελευταία χρόνια που εργάζεται στην περιοχή ” δεν είχε δώσει δικαιώματα”.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος