Στο Μιλάνο, ένας διακεκριμένος Ιταλός σεφ, βραβευμένος με αστέρι Michelin, ανέλαβε να προβάλλει τα ελληνικά προϊόντα premium στην ιταλική πόλη , με τη συμμετοχή εκατό ατόμων, επαγγελματιών του κλάδου της εστίασης αλλά και Ελλήνων που ζουν εκεί.
Όπως τόνισε η κα Μπέττυ Λάρδα, Σύμβουλος του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στο Μιλάνο, πρόκειται για προϊόντα, όπως το ελαιόλαδο, οι ελιές Καλαμάτας, η γραβιέρα, το ελληνικό γιαούρτι, η φέτα, ο κρόκος Κοζάνης, το τσίπουρο, το ούζο και το χαβιάρι Μεσολογγίου που ξεχωρίζουν για τη γεύση και την ποιότητά τους.
Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Μπακαγιά, εκπρόσωπο εισαγωγέων ελληνικών προϊόντων στην Ιταλία, ανάλογες δράσεις θα επαναληφθούν και στο μέλλον για την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος