Πρ. Έν. Αισθητικών Β. Ελλάδας για απάτη σε χώρο αισθητικής: Οι καταναλωτές να προσέχουν-Εξωφρενικό το ποσό των 87.820 ευρώ

Ως  δυσφήμιση για τον κλάδο των αισθητικών, χαρακτήρισε την απάτη με υπέρογκα ποσά σε βάρος δύο ηλικιωμένων γυναικών, η μία εκ των οποίων υπέστη μάλιστα βαριές σωματικές βλάβες, σε υποτιθέμενο ινστιτούτο αισθητικής στη Θεσσαλονίκη, η πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Αισθητικών Βορείου Ελλάδος, Εύη Μωυσόγλου, η οποία διευκρίνισε ότι άλλο είναι το εργαστήριο αισθητικής που διαθέτει άδεια λειτουργίας από το υγειονομικό και άλλο είναι ο χώρος που παρέχει υπηρεσίες αισθητικής. Συγκεκριμένα, τα εργαστήρια αισθητικής, τα οποία είναι και μέλη της Ένωσης, έχουν άδεια λειτουργίας εργαστηρίου και αισθητικής, ενώ παράλληλα περνούν από υγειονομικό έλεγχο, στον οποίο συμμετέχει γιατρός και υπάλληλος της υγειονομικής υπηρεσίας.

Η κα Μωυσόγλου χαρακτήρισε εξωφρενικό το ποσό των 87.820 ευρώ που απέσπασαν από τις δύο ηλικιωμένες και μάλιστα για υπηρεσίες που η μία εκ των δύο γυναικών δεν έλαβε ποτέ, επισημαίνοντας ότι οι θεραπείες που παρέχονται στους πελάτες δεν είναι ποτέ τόσο ακριβές, παρόλο που ο τιμοκατάλογος είναι ελεύθερος και ο καθένας κοστολογεί την δουλειά  του όσο θέλει χωρίς όριο. «Κανένα κέντρο αισθητικής δεν παρέχει τέτοια μεγάλα σε τιμή πακέτα αισθητικής. Είναι εξωφρενικό το ποσό των 87.000 ευρώ, το οποίο δεν αφήνει μία πελάτισσα καθ ’όλη τη διάρκεια της ζωής της που επισκέπτεται τους χώρους μας», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Η πρόεδρος της Ένωσης Αισθητικών Βορείου Ελλάδος, εφιστά μάλιστα την προσοχή των καταναλωτών, οι οποίοι, όπως είπε, πρέπει να ελέγχουν εάν πρόκειται για νόμιμη υπηρεσία, καθώς και αν υπάρχει επιστημονικά υπεύθυνος στον χώρο, ο οποίος κατέχει το ανάλογο πτυχίο. Παράλληλα, η Ένωση Επαγγελματιών Αισθητικών Βορείου Ελλάδος ως προς διευκόλυνση των 400 περίπου μελών της, έχει εξασφαλίσει ένα ειδικό σήμα που πιστοποιεί ότι το ινστιτούτο αισθητικής είναι νόμιμο, το οποίο συναντούν οι πελάτες στην είσοδο του εκάστοτε χώρου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος