Πώς δρούσε η συμμορία ανηλίκων στη Ν. Φιλαδέλφεια – Θύμα τους και οδηγός ταξί στη Λ. Κηφισού

Σύνοψη
  • Aναζητούνται ακόμα επτά άτομα, ανήλικοι και αυτοί, αλλά και ένας 23χρονος, ο οποίος φέρεται να ήταν ο αρχηγός της συγκεκριμένης συμμορίας
  • H λεία των ανήλικων παραβατών ξεπερνά τα 37.000 ευρώ

Σε τέσσερις συλλήψεις ανηλίκων προχώρησαν οι αστυνομικοί, για ληστείες σε καταστήματα και κλοπές σε οδηγούς στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας αξιοποίησε ένα βίντεο για να φτάσει στον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων μελών της συμμορίας. Οι συλληφθέντες είναι ανήλικοι, ηλικίας 13 έως  15 ετών, Ρομά, με έδρα τις Αχαρνές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητούνται ακόμα επτά άτομα, ανήλικοι και αυτοί, αλλά και ένας 23χρονος, ο οποίος φέρεται να ήταν ο αρχηγός της συγκεκριμένης συμμορίας. Οι συμμετέχοντες φέρεται να έχουν ταυτοποιηθεί για τη συμμετοχή τους σε επτά ληστείες και κλοπές το τελευταίο διάστημα, από τον Δεκέμβριο μέχρι και την σύλληψή τους με τη λεία τους να είναι πάνω από 37.000 ευρώ.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος