Πωλήσεις ενός μήνα σε πετρέλαιο θέρμανσης έκαναν οι πρατηριούχοι της Θεσσαλονίκης μέσα σε ένα τριήμερο

Στην καύση ξύλου και πέλλετ, φαίνεται ότι επιστρέφουν σταδιακά οι Έλληνες καταναλωτές, λόγω των μεγάλων ανατιμήσεων που σημειώνονται ήδη σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Βέβαια, ήδη η τιμή του εισαγόμενου πέλλετ καταγράφεται αυξημένη, αν και σε μικρότερο ποσοστό έναντι του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, ενώ μπορεί αυτή του καυσόξυλου να μην έχει σημειώσει ακόμη άνοδο, ωστόσο αναμένονται ανατιμήσεις στο αμέσως επόμενο διάστημα.

«Οι πωλήσεις μας από την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου μέχρι και σήμερα, ίσως και να ξεπερνούν αυτές που κάναμε όλο τον Οκτώβριο του 2020», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Πρατηριούχων Καυσίμων «Άγιος Χριστόφορος» Θέμης Κιουρτζής, επικεφαλής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ).

Για το τι μέλλει γενέσθαι σε επίπεδο πωλήσεων, ο επικεφαλής της ΠΟΠΕΚ σημείωσε ότι «κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει στη συνέχεια» και δεν δεν μπορούν να γίνουν ασφαλείς εκτιμήσεις, αφού «ήδη ξέρουμε ότι το επόμενο τριήμερο η τιμή του πετρελαίου θα αυξηθεί τουλάχιστον κατά 15 ευρώ τα 1000 λίτρα».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος