Ποιος είναι ο δημιουργός των παπουτσιών της ΝΔ – «Υπερήφανος που μια δημιουργία μου βρίσκεται στα χέρια του Πρωθυπουργού»

«Σήμερα παρευρέθηκα στο Μέγαρο Μαξίμου, προσκεκλημένος από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με σκοπό να του παραδώσω ένα μοναδικό custom made ζευγάρι sneakers, που φέρει το λογότυπο και τα χρώματα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Νιώθω υπερήφανος που μια δημιουργία μου βρίσκεται στα χέρια του Πρωθυπουργού, μετά από μια ξεχωριστή και τιμητική για εμένα συνάντηση» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Instagram ο Γιάννης Λουλούδης που έδωσε στον κ. Μητσοτάκη ένα ζευγάρι παπούτσια με το έμβλημα της Νέας Δημοκρατίας. Ο Γιάννης Λουλούδης με καταγωγή από τη Ρόδο σχεδιαστής και μεταπράτης ασχολείται με την πώληση συλλεκτικών παπουτσιών από την ηλικία των 14 ετών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Louloudis (@giannislouloudis)

«Επιτέλους έχουμε και εμείς τα δικά μας!» έγραψε σε ανάρτηση για τα παπούτσια ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μάλιστα ο πρωθυπουργός ανέφερε με χιούμορ ότι «είχαμε ζηλέψει τα παπούτσια του ΠΑΣΟΚ, επιτέλους έχουμε κι εμείς τα δικά μας».

Ο κ. Λουλούδης είχε δηλώσει ότι υπήρξε αθλητικό παπούτσι που το αγόρασε μέσω διαδικτύου 35.000 δολάρια και το πούλησε στα 70.000 δολάρια, εντός Ελλάδος.

Αντλώντας έμπνευση από κόμματα, πολιτικούς, αθλητές και διασημότητες σε ηλικία 17 ετών σχεδίασε ένα παπούτσι «sneaker», με λογότυπο που παρέπεμπε στο ΠΑΣΟΚ, προκαλώντας αντιδράσεις.

Σχετικό Άρθρο: Τα sneakers «ΜΠΑΣΟΚ»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος