Πλαζ Αρετσούς: Ο καλοκαιρινός πόλος έλξης των Θεσσαλονικέων επέστρεψε αναβαθμισμένος

Array
Στην ανανεωμένη πλαζ της Αρετσούς στην Καλαμαριά, πολλοί ήταν σήμερα Κυριακή 30/5/2021, οι Θεσσαλονικείς που επέλεξαν να περάσουν αυτή τη δροσερή ανοιξιάτικη μέρα, κοντά στη θάλασσα και να απολαύσουν τον καφέ τους στην ξαπλώστρα. Λίγοι, ωστόσο, ήταν εκείνοι που παρήγγειλαν και φαγητό, καθώς οι περισσότεροι θεώρησαν  τσουχτερές τις τιμές.
Η εικόνα πάντως της παραλίας είναι εφάμιλλη της Χαλκιδικής, με ομπρέλες και ξαπλώστρες να έχουν τοποθετηθεί από τη Δημοτική Εμπορική και Τουριστική Επιχείρηση Καλαμαριάς, αλλά και με αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η συγκεκριμένη πλαζ ήταν ο πιο δημοφιλής καλοκαιρινός προορισμός και υπήρξε για πολλά χρόνια σημείο αναφοράς για την Καλαμαριά. Έπειτα από αρκετές δεκαετίες εγκατάλειψης, απέκτησε πλέον άλλη όψη και υποδέχεται  όσους αναζητούν μια όαση δροσιάς μέσα στην πόλη.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης στην περιοχή, μπορεί κανείς να πάει και στην Ανθοέκθεση για να θαυμάσει από κοντά τα υπέροχα λουλούδια και, γιατί όχι, να αγοράσει κιόλας.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΤΣΙΩΤΑ
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος