Πιτίνο: «Φεύγω για τον Καναδά με μια ομάδα, νέα και γεμάτη ενέργεια»

Στα προβλήματα που προέκυψαν στην Εθνική Ανδρών και επηρέασαν την κατάρτιση της τελικής 12άδας, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά, στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ρικ Πιτίνο, σε ανάρτησή του στο Twitter, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Βικτόρια.

«Ξεκίνησα με σπουδαία εμπειρία και με θρυλικά ταλέντα, τώρα φεύγω για τον Καναδά με μια εντελώς διαφορετική ομάδα, νέα και γεμάτη ενέργεια. Σπουδαία άτομα που μου έχουν δώσει όσα έχουν. Θα είναι διασκεδαστική εμπειρία. Πάμε Ελλάδα» έγραψε ο Αμερικανός, ο οποίος αν και αρχικά υπολόγιζε στους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη, Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο και Ιωάννη Παπαπέτρου, τελικά είδε τους πολύτιμους παίκτες να… εγκαταλείπουν τη «γαλανόλευκη», για διαφορετικούς λόγους ο καθένας (τραυματισμοί και αγωνιστικές υποχρεώσεις στο ΝΒΑ).

Η 12άδα: Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Λεωνίδας Κασελάκης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ντίνος Μήτογλου, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Βασίλης Καββαδάς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ