Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων για τους φανατικούς της χαλάρωσης

Με υψηλή επισκεψιμότητα και προσδοκίες εξελίσσεται η φετινή λουτρική περίοδος στο πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων του δήμου Καβάλας. Παρά τον κορονοϊό η ζήτηση είναι μεγάλη- τα πρώτα στοιχεία δείχνουν αύξηση 90% σε σχέση με τον Ιούλιο του 2020- γεγονός που οδήγησε στην παράταση του ωραρίου λειτουργίας. Το Πηλοθεραπυτήριο θα λειτουργήσει με όλα τα υγειονομικά μέτρα μέχρι τον Οκτώβριο.

Η μονάδα βρίσκεται 17 χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Καβάλας και διαθέτει κάμπινγκ, εστιατόριο και αναψυκτήριο. Οι προσπάθειες αναβάθμισης των εγκαταστάσεων είναι συνεχείς. Σύντομα θα υλοποιηθεί ένα νέο επενδυτικό πρόγραμμα.

Το Πηλοθεραπευτήριο είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που συνδυάζει την παρουσία θερμού μεταλλικού νερού και θειούχου πηλού. Το μείγμα που δημιουργούν είναι γνωστό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες και την τόνωση του οργανισμού. Τις ευεργετικές ιδιότητες της πηλοθεραπείας απολαμβάνουν οι φανατικοί οπαδοί της χαλάρωσης μέσα στον θεραπευτικό πηλό.

Ρεπορτάζ: Τασούλα Κρητικού

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ