Πήλιο: Ικανοποίηση στους ξενοδόχους για τις κρατήσεις ενόψει Πάσχα

Στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το Πάσχα ανήκουν το Πήλιο και ο Βόλος. Ήδη οι κρατήσεις στην πόλη του Βόλου και φυσικά στα χωριά του Πηλίου βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα.

Ο Γιώργος Ζαφείρης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος μίλησε στην ΕΡΤ3 για το θέμα.

«Είμαστε σε έναν πολύ καλό βαθμό προκρατήσεων, περίπου στο 80%, συνηθισμένοι και από τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής, είναι σίγουρο ότι την επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθούν και θα πάμε σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό.

Ο Βόλος και το Πήλιο αγαπητός προορισμός, ίσως ο δεύτερος σε σειρά προτιμήσεων για τους Έλληνες άρα έχουμε πάρα πολλούς Έλληνες και λίγους Βαλκάνιους γείτονες , επειδή είναι κι αυτοί ομόθρησκοι γνωρίζουν τις ομορφιές της περιοχής», δήλωσε αρχικά ο Γ. Ζαφείρης.

Σε ό,τι αφορά τις τιμές των καταλυμάτων τόνισε πως υπάρχουν τιμές για όλα τα βαλάντια με τη διανυκτέρευση σε ένα δίκλινο δωμάτιο με πρωινό να κυμαίνεται από 60 έως 140 ευρώ και από ‘κει και πέρα να προστίθενται όλες οι υπόλοιπες παροχές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος