Πιερία- Τουριστικός προορισμός 12 μήνες τον χρόνο

Η Κατερίνη ντύθηκε στα χριστουγεννιάτικα χρώματα και ετοιμάζεται να γιορτάσει, με μικρούς και μεγάλους στο πνεύμα των ημερών. Η Πιερία, μια μικρογραφία της Ελλάδος  είναι ένας προορισμός για κάθε εποχή του χρόνου.

Στολισμένη η πόλη καλεί τους επισκέπτες να περάσουν αξέχαστες διακοπές με συναυλίες, ακόμη και περιοδεύουσες εκτός πόλεως, με θεατρικά δρώμενα, καθώς και πλήθος διαφορετικών δράσεων καθημερινά, σημειώνει η Μαρία Τερζίδου, αντιδήμαρχος Τουρισμού Δ. Κατερίνης. Τα ξωτικά θα υποδέχονται τα παιδιά για ένα ταξίδι στον κόσμο των παραμυθιών, ενώ θα λειτουργεί και το ταχυδρομείο του Αι- Βασίλη, για εκείνους που θέλουν μια πιο άμεση επικοινωνία με τον αποστολέα των δώρων τους.

Οι επισκέπτες θα βρούν την γνωστή φιλοξενία, αν και οι κρατήσεις εν όψει εορτών, λόγω της πανδημίας, γίνονται την τελευταία στιγμή, αναφέρει η κ. Τερζίδου. Το χιονοδρομικό στο σαλέ του Ελατοχωρίου είναι ανοικτό, ενώ οι εύκολα προσβάσιμοι ξενώνες σε απόσταση μόλις 8 χιλ., από το χιονοδρομικό κέντρο προσφέρουν κατάλυμα για κάθε βαλάντιο.

Η Κατερίνη προσφέρεται για επισκέψεις και τουρισμό 365 ημέρες τον χρόνο, όπου όλοι μπορούν να βρούν αυτό που τους ταιριάζει. Η προβολή του χειμερινού τουρισμού στην Πιερία βρίσκεται στο επίκεντρο των προσπαθειών του επιχειρηματικού κόσμου και των τοπικών αρχών, με σύνθημα “Η Πιερία εξελίσσεται ραγδαία σε δωδεκάμηνο τουριστικό προορισμό με εγγύηση τον Ολύμπο και τις ακτές του”.

Ο Όλυμπος, τα καταφύγια, οι παραδοσιακοί οικισμοί, οι αρχαιότητες και η γαστρονομία της Πιερίας συνθέτουν την απόλυτη χειμερινή εμπειρία και είναι το συγκριτικό της πλεονέκτημα ως τουριστικού προορισμού δώδεκα μήνες το χρόνο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος