Πέθανε ο Μάικλ Κόνσταντιν, κινηματογραφικός «μπαμπάς» του «My Big Fat Greek Wedding» – Ο αποχαιρετισμός της Νίας Βαρντάλος

Έφυγε από τη ζωή στα 94 του ο ηθοποιός Μάικλ Κόνσταντιν, γνωστός ευρύτερα ως ο «Γκας Πορτοκάλος», πατέρας της Νία Βαρντάλος στην ταινία «My Big Fat Greek Wedding».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο γαμπρός του, Μάικλ Γκόρντον, επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός πέθανε από φυσικά αίτια στο σπίτι του στο Ρίντινγκ της Πενσιλβάνια.

Το εν λόγω δημοσίευμα κάνει λόγο για προβλήματα υγείας του επί σειρά ετών, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται ποια ήταν αυτά.

Ο Μάικλ Κόνσταντιν γεννήθηκε στο Ρίντινγκ το 1927, γιος Ελλήνων μεταναστών, και ο πατέρας του ήταν εργάτης σε χαλυβουργείο. Το 1946 αποφοίτησε από το γυμνάσιο και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και έπειτα στην Καλιφόρνια, για να κυνηγήσει το όνειρό του να γίνει ηθοποιός. Ο Κόνσταντιν ξεκίνησε την καριέρα του στην υποκριτική από τις θεατρικές σκηνές της Νέας Υόρκης, παίζοντας αρχικά μικρούς ρόλους εντός και εκτός Brοadway.

Το «αντίο» της Νία Βαρντάλος

«Ο Μάικλ Κόνσταντιν, μπαμπάς της οικογένειας του καστ μας, παντοτινός μας φίλος. Η συνεργασία μαζί του ήταν πλημμυρισμένη από αγάπη και διασκεδαστικές στιγμές. Θα εκτιμώ πάντα αυτόν τον άνθρωπο που έδωσε ζωή στον “Γκας”. Μας χάρισε τόσο πολύ γέλιο και του αξίζει να αναπαυθεί. Σε αγαπάμε Μάικλ».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος