Πέρασε από το Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ 2-1 τον Παναιτωλικό (highlights)

Πετυχαίνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο κερδίζοντας με 2-1 τον Παναιτωλικό για την 3η εμβόλιμη αγωνιστική της Super League. Ο Μίτριτσα στο 32’ άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 59’ ο Παναιτωλικός ισοφάρισε με τον Ντίαζ. Ο Σίντκλεϊ στο 80’ πέτυχε το νικητήριο τέρμα του ΠΑΟΚ (1-2).

Με επιθετικούς προσανατολισμούς ξεκίνησε το ματς ο ΠΑΟΚ και στο 3’ έκανε τη πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς με τον Μουργκ, όμως ο Ροντρίγκες έδιωξε με τα πόδια. Στο 15’ ο κίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε το σουτ του Αουγκούστο, ενώ στο 17’ ο Πασχαλάκης έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Βέργου. Στο 32’ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ (0-1) όταν ο Αουγκούστο πέρασε τη μπάλα κάθετα στον Μίτριτσα και αυτός με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Παναιτωλικός έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, από κόρνερ του Λούι και κεφαλιά του Βέργου, ο Μόρσεϊ βρήκε άτσαλα τη μπάλα από κοντινή απόσταση και αστόχησε.

Πάλι ο ΠΑΟΚ έχασε τη πρώτη καλή ευκαιρία στο δεύτερο μέρος στο 46’ με τον Τέιλορ, αλλά στο 59’ ο Παναιτωλικός έφερε το ματς στα ίσα. Από κόρνερ του Τσιγγάρα, ο Ντίας με κεφαλιά-ψαράκι έστειλε τη μπάλα στο τέρμα για το 1-1.

Στο 62’ ο Πασχαλάκης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ στο 66’ έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Παναιτωλικός με τον Ντουάρτε. Στο 80’ το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ ο Σίντκλεϊ πλάσαρε στη γωνία και έγραψε το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στο 88’ ο Πασχαλάκης έκανε μία καταπληκτική απόκρουση με το… στήθος στο 88’ σε εξ επαφής σουτ του Καρέλη.

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης)

Κίτρινες: Κορνέλιους, Φλόρες – Κούρτιτς, Μιτρίτσα, Αουγκούστο

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκες, Χουχούμης, Βργκοτς, Λούι, Κορνέλιους (85’ Μαλής), Φλόρες (69’ Βαρόνε), Ντίας, Μόρσεϊ (46’ Μεντόσα), Ντουάρτε (81’ Μπαρμπόσα), Τσιγγάρας, Βέργος (85’ Καρέλης).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Σβαμπ (71’ Εσίτι), Αουγκούστο, Μουργκ (63’ Αντρίγια Ζίβκοβιτς), Μιτρίτσα (63’ Μπίσεσβαρ), Άκπομ (71’ Σφιντέρσκι).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος