Πέλλα: Αποκαθίστανται σταδιακά τα προβλήματα-Σε επιφυλακή ο δήμος Σκύδρας

Τα άσχημα καιρικά φαινόμενα που ταλάνισαν τους κατοίκους της Αριδαίας και της Σκύδρας, βρίσκονται πλέον σε ύφεση και αποκαθίστανται σταδιακά τα προβλήματα.

Τα σχολεία σήμερα Τετάρτη 25 Ιανουαρίου λειτουργούν κανονικά, εκτός από ένα που αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα που δεν διευθετήθηκαν, καθώς επίσης και των νηπιαγωγείων Χρύσας-Τσάκων και Ξιφιανής, στα οποία παρατηρήθηκε έντονη υγρασία στο εσωτερικό τους.

Την ίδια ώρα, ελεγχόμενη είναι η κατάσταση στον δήμο Σκύδρας, όμως ο κρατικός μηχανισμός παραμένει σε επιφυλακή, καθώς, εκτός από τον μεγάλο όγκο νερού που δέχθηκε, επιβαρύνεται ιδιαίτερα και από την γεωγραφική της θέση, υποδεχόμενη όλα τα ύδατα που κατεβαίνουν από την Αριδαία, την Έδεσσα και τη Νάουσα. Πολλά ήταν τα προβλήματα με πλημμύρες σε καλλιέργειες, οικίες και καταστήματα αλλά και από υπερχείλιση ποταμού που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το ανάχωμα.

Η εκκλησία της «Παναγίας της Κίρεζλι» βυθίστηκε από ορμητικά νερά και πλημμύρισε επιφέροντας μεγάλες ζημιές τόσο στο εσωτερικό, όσο και στον προαύλιο χώρο της, ενώ για αρκετές ώρες διακόπηκε η κυκλοφορία στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΗ ΚΑΜΠΑΚΗ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος