Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 11χρονο, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, μετά από σοβαρό τραυματισμό του με ποδήλατο.
Οι γιατροί ξύπνησαν το παιδί, το οποίο ήταν διασωληνωμένο, και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί που το παρακολουθούν. Στο πλευρό του 11χρονου βρίσκονται οι γονείς του.
Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά (χθες) στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας με πολλαπλά τραύματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Έγινε αμέσως εισαγωγή στο χειρουργείο που διήρκεσε έξι ώρες. Ειδικοί αγγειοχειρούργοι από το Γενικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» αποκατέστησαν με μοσχεύματα την αρτηρία ενώ το πολύωρο χειρουργείο συνέδραμαν και ορθοπεδικοί.
Η ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών κλήθηκε να υποστηρίξει το τραυματισμένο παιδί, το οποίο παρακολουθούν ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης και τους συνεργάτες του.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος