Πάτρα: Άγνωστα παραμένουν τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου της 12χρονης

Ερωτήματα εγείρονται μετά τον ξαφνικό θάνατο της 12χρονης στην Πάτρα, η οποία έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Πρόκειται για το μοναχοπαίδι της οικογένειας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε καρδιολογικό πρόβλημα, όπως αρχικά είχε αναφερθεί, ούτε είχε κορονοϊό, όπως έδειξε ο μοριακός έλεγχος.

Το παιδί βρισκόταν στο σπίτι με τη μητέρα του, όταν λίγο πριν τις 05.00 τα ξημερώματα  άρχισε να ανασαίνει βαριά. Άμεσα κάλεσε το ΕΚΑΒ, το οποίο βρέθηκε πολύ γρήγορα στο σημείο με κινητή μονάδα, μαζί με γιατρό, ο οποίος ξεκίνησε κατευθείαν τις προσπάθειες ανάνηψης του παιδιού.

Στην συνέχεια, η 12χρονη διασωληνώθηκε στην κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. Οι προσπάθειες ανάνηψης συνεχίστηκαν και στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να δίνουν τιτάνια μάχη για να επαναφέρουν το κορίτσι, όμως δεν τα κατάφεραν.

Άμεσα δόθηκε εντολή για τη διενέργεια νεκροτομής, ενώ στο σπίτι της οικογένειας έφτασε η Ασφάλεια για αυτοψία στον χώρο. Παράλληλα ελήφθησαν καταθέσεις από τους γονείς, με το περιστατικό να αντιμετωπίζεται ως τώρα ως αιφνίδιος θάνατος, χωρίς να αποκλείεται το οποιοδήποτε ενδεχόμενο. Παράλληλα, διενεργείται και γονιδιακός έλεγχος.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος