Πατέρας 6χρονου από Βέροια: “Σάς ευγνωμονώ που σώσατε το παιδί μου”

Την ευγνωμοσύνη του στους γιατρούς που κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή τον γιό του και στους αστυνομικούς που συνέβαλαν στην άμεση μεταφορά του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, εξέφρασε ο πατέρας του εξάχρονου Νικόλα που μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τρίτης με εγκεφαλική αιμορραγία από τη Βέροια στο «ΑΧΕΠΑ».

Όπως αναφέρει ο κ. Παναγιώτης Γραικός, ο εξάχρονος Νικόλας μέχρι χθες έδειχνε ένα υγιέστατο παιδί που διαρκώς έτρεχε, έπαιζε και τίποτα δεν προμήνυε την περιπέτεια που θα περνούσε η οικογένεια. Από τη μία στιγμή στην άλλη, το εξάχρονο παιδί έχασε τις αισθήσεις του, ενώ κάποια στιγμή έπεσε σε καταστολή.
” Το παιδί είναι σε σταθερή κατάσταση, το πιο σημαντικό είναι ότι ο Νικόλας  είναι στη ζωή και ελπίζουμε για το καλύτερο”, τόνισε ο κ. Γραικός, ο οποίος ευχαριστεί όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον που δείχνει.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από τους γιατρούς ο κ. Γραικός, από την στιγμή που γεννήθηκε ο Νικόλας είχε αρτηριοφλεβική δυσπλασία, κάτι το οποίο δεν γνώριζαν μέχρι πρότινος, με συνέπεια να δημιουργηθεί μία φούσκα 7,5 εκατοστών μέσα στο κεφάλι του, η οποία έσκασε ξαφνικά, ενώ το παιδί δεν είχε εκδηλώσει μέχρι τότε κάποιο σύμπτωμα ούτε είχε παραπονεθεί ποτέ για κάτι.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ ήταν μεγάλη, προκειμένου ο μικρός Νικόλας να φτάσει άμεσα στο νοσοκομείο, καθώς κάθε δευτερόλεπτο θεωρείτο εξαιρετικά κρίσιμο για τη ζωή του, αφού ήταν σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση.

Έτσι στήθηκε μια μεγάλη «γέφυρα ζωής» με μοτοσυκλέτες και περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. να παραλαμβάνουν στις 5 το απόγευμα το ασθενοφόρο από την περιοχή της Σίνδου και να το συνοδεύουν έως το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου υπεβλήθη σε επέμβαση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος