Πατέρας 11χρονου από Εύοσμο: Το παιδί μου δέχεται μπούλινγκ 2 χρόνια -Το σχολείο δεν κάνει τίποτα

Για το σκληρό bullying, που δέχεται συστηματικά ο 11χρονος γιος του τα τελευταία 2,5 χρόνια σε δημοτικό σχολείο της δυτικής Θεσσαλονίκης, μίλησε σήμερα ο πατέρας του που δεν θέλησε να δείξει το πρόσωπό του στην κάμερα, ισχυριζόμενος πως το παιδί του δέχθηκε επίθεση ακόμα και με μαχαίρι μέσα στο σχολείο αλλά εκτός μαθημάτων, που τον τραυμάτισε, ευτυχώς, όχι σοβαρά.

Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, ο 11χρονος δεν θέλησε να αποκαλύψει στους γονείς του ότι δέχθηκε επίθεση από άλλα παιδιά και ισχυρίστηκε ότι χτύπησε στο σχολείο. Ο πατέρας κάλεσε την αστυνομία και έκανε καταγραφή του περιστατικού, λέγοντας πως οι θύτες που προχωρούν στον σχολικό εκφοβισμό του παιδιού τους είναι επίσης μαθητές, λίγο μεγαλύτερης ηλικίας.

Όπως ισχυρίζεται, το σχολείο είναι ενήμερο αλλά δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια ακόμα και σήμερα, όπου και πάλι, όπως λέει, δέχθηκε επίθεση, με αποτέλεσμα να του σπάσουν τα γυαλιά που φορούσε.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας που επικοινώνησε με τον πατέρα του  μαθητή μίλησε στην ΕΡΤ για το περιστατικό.

Η περίπτωση του 11χρονου δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που καταγράφεται, σύμφωνα με την Ομοσπονδία Γονέων.

Η υπόθεση ερευνάται σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, ενώ ο πατέρας του 11χρονου περιμένει τις ενέργειες που θα γίνουν από την πλευρά της σχολικής κοινότητας.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ, ΕΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος