Με ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής σχολιάζει ως «πρωτοφανών διαστάσεων γεγονός» τη διαφωνία του κ. Γεωργιάδη με τον πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού της Βουλής κατά τη διαδικασία επιλογής Αντιπροέδρου της Επιτροπής . Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι:
«Η επιλογή του Υπουργού για τη θέση προκάλεσε τη διαφωνία του Προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, που μάλιστα στοιχειοθετήθηκε σε σοβαρές αιτιάσεις, που αφορούν -μεταξύ άλλων- και σε καθυστερήσεις στη διερεύνηση της υπόθεσης των καταχρηστικών χρεώσεων εκ μέρους των τραπεζών, την οποία το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει εγκαίρως αναδείξει στον δημόσιο διάλογο», αναφέρει συγκεκριμένα.
Το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης προέβη σε ανοίκεια επίθεση εναντίον του προέδρου της Επιτροπής και ότι τον κάλεσε «να παραιτηθεί από τη θέση του, στον βαθμό που δεν συμφωνεί μαζί του», όπως αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη.
Προσθέτει, ακόμη, ότι «σε μια περίοδο που ο ρόλος της Επιτροπής Ανταγωνισμού γίνεται ολοένα και πιο κρίσιμος, για την καταπολέμηση ολιγοπωλιακών πρακτικών αλλά και της αισχροκέρδειας στην αγορά, το εν λόγω περιστατικό προκαλεί τουλάχιστον προβληματισμό, ιδίως δε ο τρόπος που ο Υπουργός επέλεξε να επιτεθεί κατά του Προέδρου μιας Ανεξάρτητης Αρχής».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος