Για μια γυναίκα διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία 47χρονου στο Μοσχάτο

Η διαμάχη για μια γυναίκα οδήγησε τελικά στην ανθρωποκτονία που διαπράχτηκε από 39χρονο ιδιοκτήτη πρακτορείου στο Μοσχάτο, με θύμα έναν 47χρονο. Αυτό αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, το θύμα δεν ήταν τελικά υπάλληλος του πρακτορείου, όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό, αλλά ιδιοκτήτης ενός μικρού ξενοδοχείου στον Πειραιά.

Η ανθρωποκτονία διαπράχτηκε χθες, Πέμπτη, στις 23:00 στο πρακτορείο ΟΠΑΠ στη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Μακρυγιάννη, στο Μοσχάτο.

Ο δράστης, ιδιοκτήτης του πρακτορείου, είναι παραολυμπιονίκης της κολύμβησης και- σύμφωνα με την ομολογία του- ο 47χρονος πήγε στο πρακτορείο του κρατώντας ένα όπλο για να του ζητήσει το λόγο, για το δεσμό που διατηρούσε με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός των δύο ανδρών και, όπως αναφέρει ο δράστης, κάποια στιγμή, προσπάθησε να πάρει το όπλο από το θύμα και αυτό εκπυρσοκρότησε.

Στο σημείο της ανθρωποκτονίας βρέθηκαν πέντε κάλυκες από το 22αρι όπλο, που κατείχε παράνομα ο 47χρονος. Tο ίδιο το θύμα τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε ότι τον έχουν πυροβολήσει. Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, εξέπνευσε.

Ο παραολυμπιονίκης αμέσως μετά το περιστατικό κατέβασε τα ρολά του πρακτορείου και, ενώ το θύμα ήταν στο έδαφος, πήγε στο σπίτι του όπου αργότερα συνελήφθη.

Πηγή: Α’ Πρόγραμμα, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος