Παράνομη δράση υπαλλήλων της υγείας για τους εμβολιασμούς

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα με τους εικονικούς εμβολιασμούς, καθώς και η ένορκη διοικητική εξέταση σχετικά με την υπάλληλο του κέντρου υγείας στον Παλαμά Καρδίτσας, η οποία χορήγησε 44 πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού σε κατοίκους της περιοχής.

Παράλληλα, υπήρξε εισαγγελική παρέμβαση, προκειμένου να διαπιστωθεί πως η υπάλληλος είχε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα, μέσω του οποίου βεβαίωνε ανύπαρκτους εμβολιασμούς, ακόμη και χωρίς την παρουσία του υποτιθέμενου λήπτη του εμβολίου. Η έρευνα επεκτείνεται για να βρεθεί τυχόν συνεργάτης στον ίδιο χώρο εργασίας ή ακόμη και χρηματισμός της εν λόγω υπαλλήλου.

Από το ηλεκτρονικό σύστημα διαπιστώνεται ότι σε 44 περιπτώσεις οι εμπλεκόμενοι πολίτες που είχαν επαφές με την υπάλληλο, πήραν πλαστό πιστοποιητικό και έγιναν κινούμενες “βόμβες” μετάδοσης του ιού.

Περίπου 16.661 εμβολιασμούς έχουν πραγματοποιηθεί από το συγκεκριμένο κέντρο, όχι μόνο από την περιοχή, αλλά και ευρύτερα. Αφ’ ενός γιατί στον Παλαμά υπήρχε το μοναδικό εμβολιαστικό κέντρο όπου γινόταν το εμβόλιο της Pfizer μετά τον θόρυβο που προέκυψε με το σκεύασμα της AstraZeneca. Αφ’ ετέρου επιλεγόταν ο Παλαμάς πιθανόν λόγω των “διευκολύνσεων”, που παρείχε η υπάλληλος. Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται αρμοδίως.

Η κ. Άννα  Μαστοράκου, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας και αντιπρόεδρος του  πανελληνίου συλλόγου, μιλά για καταγγελίες που της έχουν γίνει, από όλη την Ελλάδα, σχετικά με πολίτες που απευθύνονται σε γιατρούς με ή χωρίς οικονομική συναλλαγή, προκειμένου να λάβουν ψευδή πιστοποιητικά εμβολιασμού και να φαίνεται στο σύστημα ως εμβολιασμένος.

Επίσης αναφέρεται σε καταγγελίες ότι έχουν “παρεισρεύσει” στις εμβολιαστικές γραμμές, αντιεμβολιαστές. Άλλο εκείνοι οι πολίτες που έχουν κάποιες επιφυλάξεις και άλλο οι αντιεμβολιαστές. Η κ. Μαστοράκου κάνει λόγο για οργανωμένο και συντεταγμένο σχέδιο, που απλώνεται παντού και περιλαμβάνει ακραία συμπεριφορά με άρνηση στην διασωλήνωση. Πρόκειται για άτομα που ανήκουν στον αντιεμβολιαστικό χώρο και προκαλούν το πρόβλημα. Όπως επισημαίνει η κ. Μαστοράκου στο ζήτημα πρέπει να παρέμβει η πολιτεία, γιατί αυτά τα άτομα επηρεάζουν τους άλλους και τους οδηγούν στον θάνατο.

Το θέμα είναι να διερευνηθεί η σκοπιμότητα αυτών των ατόμων που επεκτείνεται πέρα από την ατομική τους άρνηση και στην κοινωνία, καθώς και αν τα κίνητρά τους υποκινούνται από ομάδες, που στοχοποιούν τον πληθυσμό και επιδιώκουν την αύξηση των κρουσμάτων και των θανάτων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος