Παπαδάκης κατά την προσέλευση στο debate: «Ήθελα να διαφοροποιηθώ στυλιστικά από τους αρχηγούς των κομμάτων που δεν θα φορούν γραβάτα»

«Για να διαφοροποιηθώ από τους απέναντι, τους αρχηγούς των κομμάτων που δεν θα φοράνε γραβάτα, ήθελα να είμαι στυλιστικά όπως θα είναι και ο Παναγιώτης Στάθης και ο Αντώνης Σρόιτερ. Έρχομαι γιατί συμμετέχει το κανάλι για το οποίο εργάζομαι. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ. Δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να κριθούμε οι δημοσιογράφοι, γιατί είναι φοβερά περιορισμένες οι δυνατότητες τα χρονικά πλαίσια και ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει το debate για να δώσει ο καθένας το στίγμα του. Ας ελπίσουμε ότι οι αρχηγοί των κομμάτων θα φέρουν κάποιο αποτέλεσμα που θα έχει ενδιαφέρον, κυρίως για τους αναποφάσιστους», δήλωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης κατά την προσέλευσή του στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, για το debate των πολιτικών αρχηγών. Ο δημοσιογράφος εκπροσωπεί τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Στην τελική ευθεία για τις εθνικές εκλογές το ertnews.gr παρουσιάζει όλες τις εξελίξεις, από την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου μέχρι και το βράδυ της Κυριακής των εκλογών. Θα είναι παρών στην μάχη της ενημέρωσης καλύπτοντας όλα τα γεγονότα με αντικειμενικότητα και δίνοντας στο αναγνωστικό κοινό σωστή και ακριβή ενημέρωση για την προεκλογική εκστρατεία, τους εκλογικούς καταλόγους, τους υποψηφίους των κομμάτων, το άνοιγμα της κάλπης, τα εκλογικά αποτελέσματα (των τελευταίων 10 εθνικών εκλογών στην Ελλάδα).

Σημαντικός ενδιάμεσος σταθμός το debate των πολιτικών αρχηγών στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ όπου οι Κυριάκος ΜητσοτάκηςΑλέξης ΤσίπραςΝίκος ΑνδρουλάκηςΔημήτρης ΚουτσούμπαςΚυριάκος Βελόπουλος και Γιάνης Βαρουφάκης συμμετέχουν στην τηλεοπτική αναμέτρηση στο δρόμο για τις εκλογές του 2023.

Το βράδυ των εκλογών θα μπορέσετε πρώτοι να διαβάσετε όλες τις εξελίξεις της ημέραςαναλύσεις για το αύριο της χώρας, τα πρώτα exit polls καθώς και τα τελικά αποτελέσματα.

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος