Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου γιορτάζει φέτος 40 χρόνια από την ίδρυσή του, 40 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς στην έρευνα, στην καινοτομία και στην εκπαίδευση. Οι επετειακές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στη Μυτιλήνη, έδρα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024.
Όπως τόνισε ο κ. Δημήτρης Παπαγεωργίου, Πρύτανης Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο επίκεντρο των εκδηλώσεων, βρέθηκε η συμβολή του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην ανώτατη εκπαίδευση και η σημασία του για την τοπική και εθνική ανάπτυξη.
Σύμφωνα με τον πρύτανη, πρόκειται για ένα ίδρυμα που γεννήθηκε για να υπηρετήσει τη νησιωτική Ελλάδα και να προσφέρει σημαντική ακαδημαϊκή και επιστημονική συμβολή. Ο κ. Παπαγεωργίου, επισήμανε ακόμη την επιτυχία των αποφοίτων του ιδρύματος και τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης της συνεργασίας με τον Σύλλογο Αποφοίτων, υπογραμμίζοντας ότι οι απόφοιτοι αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές του Πανεπιστημίου στον επαγγελματικό στίβο.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος