Π. Σόμπολος στο Πρώτο: Έχουμε αναλογικά την πολυπληθέστερη αστυνομία στην ΕΕ. Πού είναι; (audio)

Με αφορμή τις σημερινές ανακοινώσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μετά τα γεγονότα στο Πέραμα, ζητήθηκε η γνώμη του εμπειρότερου αστυνομικού συντάκτη στη χώρα μας, Πάνου Σόμπολου.

Στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 & 105,8 https://webradio.ert.gr/proto/, την εκπομπή “Μένουμε Πρώτο” και την Έλενα Καραγιάννη έκανε λόγο για μέτρα στη σωστή κατεύθυνση που δεν πρέπει ωστόσο να λαμβάνονται έπειτα από ένα αιματηρό γεγονός. Δεν πρέπει πάντα μετά από ένα αιματηρό γεγονός να λαμβάνονται.

Σε ό,τι αφορά τα γεγονότα με την καταδίωξη του κλεμμένου αυτοκινήτου, ανέφερε ότι δεν μπορούμε να πούμε στους αστυνομικούς μην το κυνηγάς. Δεν ξέρεις ποιοι είναι μέσα.
Κυρίως στάθηκε στο γεγονός ότι ενώ έχουμε αναλογικά την πολυπληθέστερη αστυνομία σε σχέση με τις άλλες χώρες της ΕΕ, σπάνια βλέπουμε αστυνομικούς στις γειτονιές.
η γειτονιά σου γιατί απασχολούνται σε πολιτικά πρόσωπα, κόμματα, Βουλή, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους. Γι αυτό και πρέπει όπως είπε αυτή η υπηρεσία να έχει ημερομηνία λήξης και μετά να υπηρετούν στα αστυνομικά τμήματα, δίπλα στον πολίτη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος