Π. Κουκουλόπουλος στο ertnews.gr για τη νίκη Ανδρουλάκη: Δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ μετά τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας του Κινήματος Αλλαγής για την ανάδειξη Προέδρου σχολιάζει στο ertnews.gr:

«…Η χώρα θα σηκωθεί όρθια όταν σηκωθεί όρθια η μεγάλη δημοκρατική παράταξη καλύπτοντας το τεράστιο κενό ανάμεσα στη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτός είναι ο κοινός τόπος όσων παραμένουμε στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ξέροντας πολύ καλά ότι είμαστε μέρος ενός μεγάλου κοινωνικού ρεύματος που εμφορείται από την ίδια πεποίθηση.

Αυτό το κοινωνικό ρεύμα καλούμε να δώσει δυναμικό παρόν στις κάλπες στις 5 Δεκεμβρίου εκλέγοντας την ηγεσία της Ελληνικής Σοσιαλδημοκρατίας με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.»

Έτσι έκλεινα στις 6 Οκτωβρίου άρθρο μου σχετικό με τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Μεσολάβησαν θυελλώδη και κυρίως απρόβλεπτα γεγονότα που  ξεκίνησαν με την τραγική απώλεια της Φώφης Γεννηματά και ολοκληρώθηκαν με τρεις νέες υποψηφιότητες μεταξύ των οποίων του Γιώργου Παπανδρέου. Η συμμετοχή στις εκλογές αυξήθηκε κατακόρυφα δίνοντας υπόσταση στον κοινό μας τόπο, την ανόρθωση της παράταξης και τελικά της χώρας.  Αυτό που δεν άλλαξε ήταν το βασικό κριτήριο επιλογής η οποία έγινε με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Ο νέος ηγέτης της παράταξης Νίκος Ανδρουλάκης επωμίζεται τεράστιο ιστορικό βάρος και όλοι έχουμε χρέος να συνδράμουμε στην προσπάθεια γιατί το εγχείρημα δεν είναι εύκολο ούτε απλό.

Η Κλιματική Αλλαγή και οι ανισότητες είναι το πεδίο όπου καλούμαστε να δώσουμε φρέσκες και κυρίως πειστικές απαντήσεις, εκεί θα κριθούμε στο τέλος.

Το πλέον σημαντικό στοιχείο της εκλογικής διαδικασίας ήταν αναμφίβολα η συμμετοχή και στους δυο γύρους που δεδομένης της πανδημίας είναι εντυπωσιακή και συνιστά διάθεση στροφής των πολιτών προς το ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ. Αυτή η σαφής κοινωνική τάση δίνει το μέτρο της ευθύνης μας καθιστώντας επίκαιρη μια ιστορική ρήση του Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος