Ουκρανοί διαπραγματευτές στις ΗΠΑ για συνομιλίες επί του αμερικανικού ειρηνευτικού σχεδίου

Ουκρανοί διαπραγματευτές αναμένεται να μεταβούν στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσα στο Σαββατοκύριακο για συνομιλίες σχετικά με το αμερικανικό σχέδιο τερματισμού του πολέμου στην Ουκρανία, ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματούχος που γνωρίζει το θέμα.

«Η αντιπροσωπεία σκοπεύει να έχει επαφές με την αμερικανική πλευρά στο τέλος της εβδομάδας», τόνισε η πηγή, η οποία θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της λόγω της ευαισθησίας του ζητήματος. Σύμφωνα με την ίδια, οι συζητήσεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν στη Φλόριντα.

Ο Άντριι Γερμάκ, ο πρώην προσωπάρχης της ουκρανικής προεδρίας, επρόκειτο να συμμετάσχει στην αποστολή αυτή πριν τη σημερινή απομάκρυνσή του από τη θέση του, πρόσθεσε η πηγή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος