Ολλανδία: Η αστυνομία ερευνά έκρηξη στο Israel Center και εάν συνδέεται με τον πόλεμο στο Ιράν

Σύνοψη
  • Δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς και οι ζημιές στον χώρο, τον οποίο διαχειρίζεται το φιλανθρωπικό ίδρυμα Christians for Israel

Η αστυνομία της Ολλανδίας ανακοίνωσε σήμερα ότι ερευνά αναφορές για μια έκρηξη που σημειώθηκε τη νύχτα της Παρασκευής στο Israel Center στην κεντρική πόλη Νάικερκ. Δεν είναι σαφές ακόμη εάν το περιστατικό σχετίζεται με μια σειρά επιθέσεων που έχουν σημειωθεί εναντίον εβραϊκών χώρων στην Ευρώπη μετά το ξέσπασμα του πολέμου στο Ιράν.

Δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς και οι ζημιές στον χώρο, τον οποίο διαχειρίζεται το φιλανθρωπικό ίδρυμα Christians for Israel, ήταν ελάχιστες, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η αστυνομία σημείωσε ότι ακόμη δεν έχουν γίνει συλλήψεις και απηύθυνε έκκληση στο κοινό για πληροφορίες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος