Οι δύο ραδιοφωνικοί παρουσιαστές του Ρ/Σ TRT στο Πρώτο: «Πρωθυπουργάρα εσύ, ο Μητσικώστας ή ο Ζαχαράτος παίρνει τηλέφωνο;» (audio)

«Μετά την συνομιλία που είχαμε με τον Πρωθυπουργό, είμαστε μια χαρά σήμερα, έχουμε ξεματιαστεί και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, να το ξέρετε, μας πήρε και Δευτέρα και 13», σχολίασαν με το γνωστό τους πια χιούμορ, οι ραδιοφωνικοί παρουσιαστές Βαγγέλης Βουλάγκας και Νίκος Χαϊδάς, που ήταν στον αέρα του τοπικού ρ/σ TRT 95,1 fm, όταν ο Πρωθυπουργός εχθές αποφάσισε αυθόρμητα να τηλεφωνήσει και να πει καλημέρα στην ροή του προγράμματος.

Ενώ βρισκόταν καθοδόν λοιπόν, από το Δαμάσι προς τα Φάρσαλα, ο Πρωθυπουργός, ακούγοντας στο αυτοκίνητο τοπικούς σταθμούς, άκουσε και την εκπομπή τους εκείνη την ώρα και θέλησε να παρέμβει τηλεφωνικά, χωρίς να έχει υπάρξει οποιαδήποτε συνεννόηση νωρίτερα και ενώ οι παρουσιαστές σχολίαζαν «Σιγά μην μας ακούει ο Μητσοτάκης».

Όπως περιέγραψαν λοιπόν, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Έτσι κι αλλιώς» με την Αρετή Μπίτα, οι δύο παρουσιαστές, τους πήρε τρεις φορές τηλέφωνο ο αναπληρωτής διευθυντής του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού. «Μας έπαιρνε τηλέφωνο ο κ. Ζωγράφος και το κλείναμε γιατί δεν το πιστεύαμε. Όταν επικοινώνησε τρίτη φορά και μας έδωσε το τηλέφωνο του Πρωθυπουργού και τον πήραμε, του λέω εκτός αέρα “Πρωθυπουργάρα εσύ, ο Μητσικώστας ή ο Ζαχαράτος παίρνει τηλέφωνο;” Και απαντά ο κ. Μητσοτάκης, “Παιδιά αφού λέτε για ήλιο Νεοδημοκρατικό, Μητσοτακικό, ήθελα να σας πω μια καλημέρα”. Γιατί έχουμε έναν ειδικό τρόπο εμείς να λέμε τον καιρό, παραδείγματος χάρη, εχθές είπαμε “Δευτέρα 13 του μήνα, καθαρός ουρανός, ήλιος Νεοδημοκρατικός, Μητσοτακικός, 36 βαθμοί κελσίου”».

Ξεκαθάρισαν πάντως ότι τον καιρό τον έλεγαν έτσι ανέκαθεν ανεξάρτητα από το κόμμα που βρισκόταν στην εξουσία.

«Για να διευκρινίσουμε και να πετάξουμε όποιον πολιτικό μανδύα από πάνω μας, τα ίδια θα λέγαμε αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ ή το ΚΚΕ. Δηλαδή όταν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, λέγαμε «ήλιος, Συριζαϊκός, Πολακικός κλπ».

«Δεν έχουν τον θεό τους» είναι ο τίτλος της εκπομπής τους, η οποία μεταδίδεται καθημερινά 10:00-12:00 στο ραδιόφωνο TRT 95,1 fm, ενώ εδώ και 12 χρόνια κάνουν, με επιτυχία όπως είπαν, και την τηλεοπτική εκπομπή “TV XWSTES” στον σταθμό TRT.

Δήλωσαν ωστόσο διαθέσιμοι να «τρουπώσουν», όπως έλεγε ο Βουτσάς, και στο δημόσιο ραδιόφωνο, με μια δική τους μουσική εκπομπή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος