OhmyGod: Μια νέα πλατφόρμα που αγαπά την τέχνη, τη μόδα, το design και την αλληλεγγύη!

OhmyGod: Μια νέα πλατφόρμα που αγαπά την τέχνη, τη μόδα, το design και την αλληλεγγύη! Με επίκεντρο την αισθητική και το δυναμισμό, έρχεται στο προσκήνιο για να παρουσιάσει μοναδικές δημιουργίες. Από ρούχα έως αξεσουάρ και από αντικείμενα τέχνης έως μάσκες, όλα είναι φτιαγμένα στην Ελλάδα με υλικά υψηλών προδιαγραφών και με σχεδιασμό που ξεχωρίζει, για να μην περνούν απαρατήρητα και για να απογειώνουν, είτε την εμφάνιση, είτε το χώρο σας. Παράλληλα, φιλοδοξεί να γίνει ένας “χώρος” που θα φιλοξενεί τις δημιουργίες επώνυμων Ελλήνων δημιουργών και θα αναδεικνύει το έργο τους.

Το 30% της αξίας των προϊόντων στα «Παιδικά Χωριά SOS»

Η «OhmyGod» όμως συνδέεται και με κάτι ακόμη… πολύ σημαντικό: Όλες οι πωλήσεις των προϊόντων της αφορούν έναν καλό σκοπό. Έτσι, κάθε αγορά μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα της «OhmyGod» αποκτά επιπλέον αξία και νόημα, γιατί το 30% της αξίας των προϊόντων διατίθενται απευθείας στα «Παιδικά Χωριά SOS». Αυτή την περίοδο που όλοι ζούμε μια πρωτοφανή κρίση στην υγεία, την ψυχολογία και την οικονομία δεν πρέπει να ξεχνάμε όσους μας χρειάζονται και ειδικά τα παιδιά. Τώρα περισσότερο από ποτέ κάθε σκέψη και κάθε δωρεά μας μετράει!

Συνεχίζοντας τις δράσεις αλληλεγγύης!

Ιδρυτής της «OhmyGod», είναι ο Μάριος Teriade Ελευθεριάδης, o οποίος στο παρελθόν έχει αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες, είτε πρόκειται για τα «Φασκιωμένα», είτε πιο πρόσφατα για τις «Μοδίστρες Άμεσης Ανάγκης», μια πανελλαδική ενέργεια την οποία ξεκίνησε ο ίδιος με αποτέλεσμα να ραφτούν 80.000 μάσκες στη διάρκεια της πρώτης φάσης της πανδημίας στην Ελλάδα και να δοθούν φυσικά δωρεάν σε δομές υγείας της χώρας.OhmyGod: Μια νέα πλατφόρμα που αγαπά την τέχνη, τη μόδα, το design και την αλληλεγγύη!

Με την ίδρυσή του «OhmyGod» δημιουργεί μια φιλανθρωπική πλατφόρμα, γιατί η τέχνη οφείλει να συνδέεται με την προσφορά και την αλληλεγγύη. Στην προκειμένη περίπτωση, επιλέγοντας μοναδικές δημιουργίες, συμβάλλουμε στο έργο των «Παιδικών Χωριών SOS» δημιουργώντας από κοινού προοπτικές για περισσότερα παιδικά χαμόγελα και μια καλύτερη ζωή, που σίγουρα την αξίζουν.

Εξαιτίας των δύσκολων συνθηκών μεταφοράς, οι μάσκες της «OhmyGod» υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη στα εξής καταστήματα:

Βle :Αγ. Σοφίας 19, 54623, Θεσσαλονίκη, 2310231200

https://ble.com.gr

lk printing

Μητροπόλεως 27, 54624, Θεσσαλονίκη, 2310 236149

http://www.lkprinting.gr

Monastic

Μητροπολίτου Ιωσήφ 1, 54622, Θεσσαλονίκη, 2310277411

https://monasticproducts.com

Και στην πλατφόρμα : http://OHMYGOD.ONLINE

E-mail επικοινωνίας: teriade@mariosnet.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος