Ο Τομ Κρουζ ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός, κερδίζει μια περιουσία για κάθε λέξη που λέει

Ο Τομ Κρουζ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στον κόσμο που κέρδισε 100 εκατομμύρια δολάρια πέρυσι χάρη στο μεγάλο επιτυχημένο σίκουελ της ταινίας «Top Gun»

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιστοσελίδας “Casumo”, ο Τομ Κρουζ κερδίζει 7.091 δολάρια ανά προφορική λέξη, ή 205.639 δολάρια για μόλις 10 δευτερόλεπτα λόγου. Ένας από τους βασικούς παράγοντες της επιτυχίας του είναι το γεγονός ότι ο Κρουζ δεν λαμβάνει έναν κανονικό μισθό, αλλά συχνά παίρνει ένα ποσοστό από τα κέρδη της ταινίας, όπως ακριβώς έκανε με το franchise “Mission Impossible”, όπου κέρδισε περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Κέρτ Ράσελ, ο οποίος κερδίζει 5.682 δολάρια ανά προφορική λέξη, ενώ ακολουθεί ο Τζόνι Ντεπ με 4.877 δολάρια ανά λέξη, όπως αναφέρει το The Guardian.

Όσον αφορά τους ηθοποιούς, η Κάμερον Ντίαζ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με 4.637 δολάρια ανά προφορική λέξη. Η ηθοποιός πήρε τη θέση αυτή κυρίως χάρη στο γεγονός ότι δέχτηκε μόνο 1 εκατομμύριο δολάρια για τον ρόλο της στην ταινία “Mean Teacher” με αντάλλαγμα ένα ποσοστό από τα κέρδη της ταινίας, το οποίο της απέφερε τελικά κέρδος 42 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγές: theguardian.com, politika.rs

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος