Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε το Monte Carlo Masters για τρίτη φορά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ (6-1, 6-4) του Νορβηγού Κάσπερ Ρουντ στον τελικό και κατέκτησε για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια τον τίτλο στο Monte Carlo Masters.

Ο Νορβηγός ήταν αυτός που σέρβιρε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και υπερασπίστηκε το σερβίς του, κάνοντας το 1-0, ωστόσο η απάντηση του Έλληνα πρωταθλητή ήταν εμφατική. Ο Τσιτσιπάς έκανε το 1-1 με λαβ γκέιμ και άμεσα πήρε το πάνω χέρι, καθώς έκανε μπρέικ και μπήκε μπροστά με 2-1, πανηγυρίζοντας επτά συνεχόμενους πόντους στο δεύτερο και το τρίτο γκέιμ του τελικού. Ο Ρουντ είχε μπρέικ πόιντ, αλλά το έσβησε ο Τσιτσιπάς και κάπου εκεί κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό το πρώτο σετ. Ο 25χρονος τενίστας έκανε και δεύτερο μπρέικ στη συνέχεια και πέρασε μπροστά με 4-1, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά στο σημείο αυτό την κατάκτηση του πρώτου σετ, που ήρθε πολύ εύκολα (6-1), κατακτώντας έξι συνεχόμενα γκέιμς.

Ο Τσιτσιπάς άρχισε το δεύτερο σετ, από εκεί που τελείωσε το πρώτο. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πήρε έβδομο συνεχόμενο γκέιμ, κάνοντας το 1-0 στο δεύτερο σετ, αν και ο Ρουντ βρέθηκε να έχει μπρέικ πόιντ. Ο Νορβηγός απάντησε με λαβ γκέιμ για το 1-1 και σπατάλησε ακόμη μία ευκαιρία για μπρέικ στη συνέχεια.

Πηγή: ertsports.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος